Nöjda kunder

Referenser -nöjda kunder


*****(4,9)

Här kan du läsa alla omdömen från kunder på min bokningsida www.boka.se/helhetspraktiken

Klicka på länken så kan du läsa recensionerna.


”Jag heter Annette och jag har gått på Shiatsu-massage i några år nu, och det är det bästa jag gjort! Jag har jobbat som massör och det sliter en hel del på min kropp. Innan jag gick hos Ewa var jag ofta trött i kroppen och hade ont till och från. Men sedan jag började gå på behandling hos Ewa känner mig jättebra i kroppen. Hon löser upp spänningarna innan de ens börjar göra ont. Om jag har gjort uppehåll av någon anledning känns det direkt i kroppen. Ewas personlighet är lugn och trygg och hon är proffsig och hennes massage är underbar... Man känner riktigt hur den gör nytta och hon vet verkligen vad hon gör. Ni måste prova själva! Det är helt underbart!”

            Annette Salander

" En behandling hos Ewa är balsam för kropp och själ. En varmare och omtänksammare människa är svårt att finna."

           AnnaCarin Fasting

"Ewa har en exceptionell förmåga att ta hand om hela mig; både kropp, sinne, hjärta och själ."

                          Ann Horn
                         Hazika AB

”Efter en behandling hos Ewa känner jag mig djupt avslappnad och påfylld med energi. Kan varmt rekommenderas. Ewa har mycket kunskap och många fina utbildningar. Hon kan allt om kropp och knopp. Hon är klok som en bok.”

              Martina Lindgren

" Ewa ger mig en känsla av att allt är som det ska och en förståelse för att livet är här och nu. Det ska inte stressas bort på oväsentligheter. Ewa får mig att förstå att jag redan har kraften att förändra det jag behöver. Att jag kan vara mer i balans med livet redan i dag. Ewa har också hjälpt mig flera gånger att få mer rörlighet i kroppen när jag stelnat till. Jag känner mindre smärta när jag går hem."

            Anneli Grytenius
         


(Bilden är tagen vid en av Helhetspraktikens Qi gong-privatlektioner utomhus)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

unsplash